Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /home/public/sites/www.samson-media.com/system/library/encryption.php on line 8 Over Samson Media
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over Samson Media

Samson Media is begin 2013 opgericht met als doel gebruiksvriendelijke en werkbare oplossingen te bieden op het gebied van netwerken in de recreatiebranche. Wij zijn een webshop en adviesbureau dat gespecialiseerd is in Wi-Fi en mobiele internetoplossingen en producten voor boten, caravans, campers, vakantiewoningen, etc.

Met Wi-Fi antennes voor binnen en buiten, 3G/4G-producten, routers en diversie innovatieve bevestigingssystemen voor caravans, campers en boten, proberen wij een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. De producten en samengestelde pakketten die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door uitvoerig te testen in uiteenlopende omstandigheden en omgevingen. Naast kwaliteit staat ook gebruiksgemak bij ons hoog in het vaandel. Door het bieden van uitgebreide documentatie en eventuele ondersteuning via email en telefoon, willen wij onze producten ook bereikbaar maken voor diegene voor wie het gebruik van computers, tablets en smartphones niet altijd vanzelfsprekend is.

Vanaf 2014 verkopen wij onze producten ook via een zeer uitgebreid netwerk van dealers. Deze dealers zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor wij u dezelfde service en kwaliteit garanderen die u van ons ook gewend bent.

Loopt u tijdens een installatie en/of configuratie onverhoopt tegen problemen aan? Geen zorgen! Naast kwalitatief goede producten streven wij ook naar de hoogste kwaliteit op het gebied van service. Wij bieden in goede support en een snelle behandeling/afhandeling van vragen en/of problemen. Op vragen via email proberen wij binnen één werkdag te reageren en ook telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar voor vragen, opmerkingen en/of problemen.